Optimism - OP

🚨 Jouw veiligheid staat op het spel… CBDC & FTX | Madelon Vos

YouTube video


❤️
👍🏻 Abonneer en klik op de bel voor meer: https://bitly.com/AbonnerenMadelonVos
📈 Mijn aanbevolen tools incl. gratis bonussen: https://madelonvos.nl/supportlinks
✅ Word lid van onze community met 2000+ leden en experts: https://madelonvos.nl/moneytalks

Dit was een van de meest bijzondere weken in jaren. De cryptowereld schudde op haar grondvesten naar aanleiding van een mogelijk faillissement van 1 van de grootste crypto exchanges van de wereld en mede daardoor ging de digitale munt FTT met maar liefst 67% onderuit in één dag tijd en nam ook bitcoin mee in haar val. En precies op dit moment is de ECB bezig met een van de laatste fase van haar onderzoek naar de toekomst van ons geld, beter bekend als CBDC. Een digitale vorm van geld die door velen onder ons zeer ongewenst is. Vandaag geef ik kijkje in de keuken van de ECB en FTX, want beide gebeurtenissen gaan een grote impact hebben op ons financiële systeem en zullen over jaren nog steeds besproken worden.

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️ Mijn aanbevolen tools incl. gratis bonussen: https://madelonvos.nl/supportlinks
▪️ Gratis cursus & DCAsheet: https://madelonvos.nl/gratis
▪️ Join onze community [2000+ leden]: https://madelonvos.nl/moneytalks
▪️ Uitgebreide cursussen: https://madelonvos.nl/cursussen [10% korting code: MADELON10] ▪️ 1 op 1 Coaching: https://madelonvos.nl/coaching
▪️ Meer video’s zien? https://youtube.com/playlist?list=PLc3jwot1DH7LHokXWqWWpVVHPDvXvgStQ
▪️ Connect mij op Instagram: https://instagram.com/madelonvos_

❌ Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten via: https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos. Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

📲 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️ Instagram: https://instagram.com/madelonvos_
▪️ YouTube: https://bitly.com/AbonnerenMadelonVos
▪️ Twitter: https://twitter.com/madelonvos__
▪️ Wekelijkse updates: http://bit.ly/2PJhnIR
▪️ Website: https://madelonvos.nl
▪️ TikTok: https://www.tiktok.com/@madelonvos_

📺 Nog meer video’s bekijken?
▪️ Madelon Praat: https://bit.ly/Madelonpraat
▪️ Madelon Navigeert [interviews]: https://bit.ly/MadelonNavigeert
▪️ Madelon in El Salvador: https://bit.ly/MadelonElSalvador

📩 Contact
▪️ https://instagram.com/madelonvos_
▪️ contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
1:02 – Digitaal geld
14:13 – Recessie
16:48 – Inflatie
21:34 – Economie
30:32 – Huizenmarkt
37:01 – Twitter
39:06 – FTX
55:48 – Bitcoin portfolio
57:01 – Technische analyse
59:19 – Outro
______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻 https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos

Veel liefs,

Madelon Vos
https://madelonvos.nl
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via: https://madelonvos.nl/supportlinks

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

48 Comments

 1. Je kunt je ook afvragen waarom ze dit hele WEF theaterstuk op blijven voeren terwijl ze al jaren weten dat er geen enkele weerstand van enige betekenis wordt geboden en weten dat ze met alles wegkomen en dus hebben bereikt wat ze wilden bereiken.

 2. Waarom trek je de subsidie-pot leeg voor cursussen die je verkoopt die ook in boeken van €15 te lezen zijn? Je anti overheidshouding matched er niet bepaald mee.

 3. Madelon ik dacht dat jij allang miljonair was met crypto. Nou zie ik 1600 euro langskomen wat is dit 🤣

 4. Ftx is opgericht door de moeder van sbf een democraat. Ftx is gebruikt voor witwas praktijken, al het geld wat naar de Oekraïne ging kwam op rekening van Ftx en via een achterdeur naar de rekeningen van democraten. Wat Kevin O (hij is overigens niet de enige) zegt klopt er gaat regulering plaatsvinden en 95% van de crypto gaat verdwijnen, de regulering heet ISO 20022.
  BTC en eth zijn gebruikt voor kinder/mensenhandel en zullen verdwijnen.
  Wat is er mooier dan regulering, geen fraude meer dat is toch prachtig. Binance is onder controle van de whitehats. De cbdc gaan er komen maar dan wel asset backed.
  Vr. Gr.

 5. Niet alleen een impact op het financieel system maar ook op je privacy, ze kunnen controleren hoe je je geld uitgeeft en waar aan kijk maar naar china !!!

 6. Als je denkt dat dit al heftig was, zet je dan maar schrap voor het onvermijdelijke omvallen van Tether.

 7. wat een crazy soap he. was er maar een manier om beleggen onnodig te maken. Geld maken met geld lijdt steeds tot ellende en greed.

 8. Dankjewel voor de uitleg Madelon, ik ben er even tussenuit geweest en bezig geweest met herstellen, echter door jouw video’s kan ik het weer oppakken alsof het gisteren was! 😃

 9. NIET 1 CBDC MAAR 2 CBDC'S
  1 CBDC voor het volk die alles kwijtraakt
  &
  1 CBDC voor de elite, de eu, het wef en mulitinationals.
  De groep die alles wil bezitten.

 10. Als vrouwen iets gaan sturen, weet je dat er stront aan de knikker is. Rationeel nadenken is voor hen zo goed als onmogelijk.

 11. Eerst krijgen we oorlog vandaag 2 rakketen in geslagen in Polen waarom hebben ze daar geen luchtafweergeschut?? Omdat dit het doel is eerst oorlog dan digitaal geld en dan einde vrijheid

 12. Mark Cocking

  Mark used to be a banker, but gave it all up when he became disillusioned with the system. He beleives (as more and more do) that the whole economic system of money generation is corrupt. The issuers of the currency (central banks) are ruling our govermnets by controlling the issuence of currency as debt. The system could easily be changed by simply removing central banks and allowing governments to issue the currency themselves. This is the scam the mainstream media will not discuss.

 13. Oekraine is de grootste sponser van FTX en de democratische partij van Amerika de grootste ontvanger 70 miljoen mag je raden wie oekraine geld geeft

 14. Als je Madelons strategie had gevolgd: dus maandelijkse inleg van 100 euro sinds september 2020 had gevolgd en ingestapt was op "the dip" van 9000 per bitcoin. Dan had je nu 2600 euro ingelegd en bitcoins ter waarde van 1679 euro. Een verlies van ruim 35%. "Ja dat valt eigenlijk nog wel te overzien" merkt Madelon droogjes op rond 56:20. Het zullen je zuurverdiende spaarcenten maar zijn…..

 15. De meeste mensen willen deze dictatuur niet ,volgens mij moeten we het gewoon boycotten,niet in de worst proberen te bijten,(dus never nooit de app openen met het lockertje ze zullen ongetwijfeld zo iets gaan proberen 50 ,-vegie te goed ,aan de app gekoppeld!!!de app niet activeren!!!!dit moet Nederland massaal doen !!!niet accepteren !!!

 16. Dit is toch gewoon de slager die zijn eigen vlees keurt? In 2023 gaan ze een ‘uitslag’ geven. Het wordt steeds moeilijker om niet cynisch te doen..

 17. Ik weet niet of iemand het al aangekaart heeft maar de tweet die je aanhaalt van SBF is een satirisch account. ( Niet het geverifieerde account van SBF zelf. )

 18. Als je niet mee wil met de digitale wereld, wordt je uitgeplugd. Dus probeer nu al zo veel mogelijk eenvoudig en sober te leven en te genieten van de kleine dingen van elke dag. Wees lief voor je naaste en wees tevreden. Leg je leven in de handen van God. Hij zal je altijd helpen…zo ervaar ik dat…iedereen een fijne Dag!😘

 19. Beste Madelon. Als je als bedrijf wilt gaan besparen en geld opzij wil gaan leggen, hou je meer winst over en gaat er een groot deel naar de fiscus… hoe ga je dat dan voorkomen..

 20. CBDC is einde vrijheid. Haal uw kapitaal van de bank en of zet het om in valuta soort die niet meedoen aan deze machtsgreep van banken en overheden.
  Koop daarnaast goud of zilver en hoop op een machtsovername door eerlijke mensen, geen corrupte elites..

 21. Beetje rommelig je verhaal over ftx. Anyway, crypto is niet dood. Het is nog het wilde westen fase. Met regulering kan je verwachten dat het echte grote geld in de markt stroomt.

 22. Het is een samenspel van factoren, eerst speelt Binance een vieze spel met zijn concurent, ten tweede dacht de eigenaar FTX dat hij eigen geld onbeperkt kan drukken wat in principe alleen America de einige is in het wereld dit kan! Miljarden schade..lang leve CoinDesks! 🤐

 23. Kanaal 'Redacted' een week door YouTube geschorst. 'Peeling back the stinking onion of the FTX crypto collapse shows a deep level of corruption and negligence that connects US lawmakers, the Ukrainian government and crypto bros.'
  Gelukkig op Rumble te zien.
  Sam donates $ to Dem. Party. PACs & candidates –> Dem. Party –> Backs Biden –> Gives U.S. tax $ in form of military & humanitarian aid –> Uses U.S. aid to partner with FTX

 24. Mmm kan me heugen dat je een paar weken terug zei dat 20k bitcoin wel de bodem was… nu al bijna -25%. Gewoon accepteren dat jij het ook niet weet, b.v.d.

 25. Heb die instorting van de bitcoin al voorspeld zo'n jaartje geleden en er staat nog meer te gebeuren, helaas. De Banken beloven altijd veel tot het moment dat de consument massaal overstag is gegaan daarna worden de bankschroeven beetje bij beetje soepeltjes aangedraaid. Kijk naar de historie daar leer je nog het meeste van daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben om dat te kunnen doorzien. De Banken spelen altijd in op twee sterke emoties van hun clientèle namelijk zogenaamde " veiligheid " en uiteraard
  " winstbejag " .

 26. Waarom zijn er geen timestamps bij deze video? Het valt me op dat dit er soms wel en soms niet is, zou graag doorspoelen naar de secties die ik interessant vind.

 27. Blijft de crypto via cryptobeursen inwisselbaar voor euro/dollar als de CBDC hun eigen munt gaat voeren? Zie dit wel als een gevaar

 28. 9:45 Wie heeft háár de autoriteit gegeven om daar over te mógen beslissen?? Precies: Niemand! En iedereen slikt gewoon blind en slaafs alles wat hún maar in de kop knapt!
  NEE NEE NEE!

 29. onder je stand leven is het beste wat je kan doen als je wat wil opbouwen, En als de CDBC er door komt sluiten wij ons bedrijf en gaan buiten de eurozone, want dan hebben we echt verloren,
  De mensen zouden weer massaal contant moeten gaan betalen,

 30. 1 van de redenen dat bitcoin is bedacht is dat je het dus zelf veilig kan opbergen… juist om te voorkomen dat een derde partij er een potje van maakt. en wat doen mensen.. jawel, zetten hun vermogen bij een of ander bedrijf neer en poef, het is weg. helemaal terecht dus.. en de vinger wijzen naar die derde partijen is dus onterecht want daar zitten mensen achter die fouten maken of zelfs bewust de boel flessen. crypto is nu juist uitgevonden om die onzekere menselijke factor er uit te halen dus als je nu je geld kwijt bent is dat omdat je zelf hebt gekozen om crypto te gebruiken op de manier dat het juist niet bedoeld was. not your keys not your coins.

 31. De aanval op de Decentralized crypto is gestart! Alles moet worden gecontroleerd door een one world government met natuurlijk the programmeerbare one world crypto CBDC's! george orwell's 1984 here we come!

 32. Wat een uitdagende tijd leven we in. Dankjewel voor je uitleg Madelon. Hoe nu verder, hoe kunnen we hier het beste op inspelen?

Back to top button