Optimism - OP

120.000 euro cash en 63 boetes bij grenscontrole op de A12

YouTube video


Bij een grote grenscontrole op de A12 bij Babberich zijn woensdag meerdere aanhoudingen verricht en 63 boetes uitgedeeld. Dat meldt de marechaussee donderdag.

Al het verkeer dat vanuit Duitsland de grens overkwam, werd op de A12 naar de controlepost geleid. Twee mannen werden aangehouden op verdenking van witwassen omdat er 120.000 euro werd aangetroffen in hun voertuig.

Al het nieuws uit Gelderland volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://ogld.nl/myo

Download onze gratis nieuwsapp:
* App Store: http://ogld.nl/jwh
* Google Play Store: http://ogld.nl/jwi

Volg ons ook op:

* Instagram: http://ogld.nl/jwj
* Facebook: http://ogld.nl/jwk
* Twitter: http://ogld.nl/jwl
* Website: http://www.gld.nl

#omroepgld #A12 #babberich

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

13 Comments

  1. Kaag en Rutte beleid. Alles moet terug verdiend worden, zouden die misselijke agentjes zich nou nog in de spiegel aan kunnen kijken? :Vraag.. wat heb je gedaan vandaag op je werk? : Agentje.. mensen aangehouden en 💰 afhandig gemaakt. Smerige ratten.

  2. 120.000 euro bij je maar niet even een auto een minuut eerder de grens laten oversteken om te kijken of er controles zijn. Slechte beroepskeuze…

  3. Alsof de mensen al niet genoeg bestolen worden hier tegenwoordig alles draait om geld in dit systeem en de grootste criminelen zijn de mensen bij de overheid zelf ……

  4. Peanuts! Hoeveel Sywert avn Liendens en Jumbo Van Eerde's telt Nederland? Geen "Grapperhausjes" meer! Doe mij maar een Yesilgozje met pindasaus! Hahaha!

Back to top button