Celsius Network - CEL

Bancile centrale cumpara AUR in cel mai rapid ritm inregistrat vreodata

YouTube video


Bancile centrale cumpara AUR in cel mai rapid ritm inregistrat vreodata

Argintul este cel mai subevaluat si subapreciat metal pretios ca investitie, daca esti la inceput de drum sa achizitionezi si sa stochezi argintul, la salariul minim pe economie poti cumpara o moneda de argint in fiecare luna, sa aibe o uncie troy (31,15 grame) si sa aiba cea mai mare puritate (cel putin 0.900 – 0.999, 9.999/999.9 sau 999.99). Nu iti face griji in privinta monedelor numismatice, valoarea monezi numismatice este legata de raritatea sau deficitul din piata, pe cand sa stochezi argint este o prioritate. Nu te arunca cu banii sa cumperi foarte mult, deoarece viitorul este impredictibil si se poate sa nu se intample ceea ce specialistii spun ca se va intampla, ofera doar 10-20% din veniturile tale pentru investitie, dar sa cumperi in fiecare luna, este un obicei important pe care va trebui sa il dezvolti. Intai te aprovizionezi cu argint, cat simti tu ca ai strans suficient, apoi iti faci probleme si planuri in privinta monedelor numismatice. Fie ca vei cumpara o uncie pe saptamana, 10 uncii pe saptamana sau 1.000 de uncii pe saptamana, intai plateste-te pe tine (asigura-ti necesitatile si plateste facturile), abia apoi poti cumpara ce poti sau sa decizi ce suma sa investesti in argint. De ce monede de argint si nu lingour? Monedele sunt mai usor de vandut/schimbat decat lingourile, toata lumea are maruntis prin casa si/sau masina, lumea este obisnuita cu ideea de monede, dar cand vine vorba de lingouri cresc dubiile in legatura cu ele.

Aboneaza-te din interes pentru o viata de succes!

link articol:
https://www.nxtmine.com/companies/tsx-ssrm-gold-digger-buckle-up-central-banks-are-buying-gold-at-the-fastest-pace-on-record/

email: eduardalex1982@gmail.com

**NU investiți mai mult decât sunteți dispus să pierdeți.. fiecare investiție are riscuri implicate. NU sunt un consilier financiar, nu căutați sfaturi financiare de la acest canal, deoarece îmi împărtășesc doar experiența și părerea despre lumea metalelor prețioase și financiara. Fii mereu atent și responsabil… fă-ți cercetări înainte de a investi în ORICE**

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

6 Comments

 1. Cine mai cumpare aur in afara de fabrici care lucreaza in electronica, in ziua de azi nu mai foloseste la nimic aurul asta, mai bine ati cumpara griu?!

 2. Sincer eu unul nu as mai cumpara argint si aur fizic.
  Prefer sa il cumpar la pretul spot pe
  bursa decat sa sa platesc un premiu asa de mare mai ales la argint..
  Spre exemplu daca ai nevoie de lichiditate si vrei sa vinzi niste argint acum, iesi in pierdere chiar daca ai cumparat cand pretul spot era de 17$pe OZ + premium minim 4$ in cazul fizic. Nimeni in Romania nu t’il cumpara nici macar la valoarea lui actuala pe spot daca vrei sa vinzi fizic. Ca o investitie pe long term poate da.. dar chiar si asa sa cumpar argint acum si sa astept 3-5-10 ani ca el sa ajunga la 30-35$ si eu sa sper ca voi primi pe el cat am platit, no thx.. sincer nu prea imi convine.. detin aur si monezi de argint, imi plac foarte mult dar cred ca o sa reconsider planul de investitie pe actiuni de argint si aur! In SUA da poti vinde foarte usor argintul fie monezi sau lingouri la orice coinshop si iti ofera un pret si un premium foarte ok fata de spot. La noi insa e foarte diferita piata.

 3. Nu e suspect… Aurul, argintul, vor trece mereu cu bine de inflații, fluctuații, reforme monetare, ORICE! Aceste aseturi, aceste valori, au trecut cu bine peste milenii, războaie, pandemii, peste ORICE!
  Deci, eu îmi cumpăr mereu cât pot…

 4. Sa mor yo, îs confuz…
  Nu mai știu ce sa iau mai mult… Aur sau Argint???
  Nah… Ce probleme am și yo… 😅😅😅

Back to top button