Bitcoin - BTCOptimism - OP

Crisis op de cryptomarkt: wat is de toekomst van Bitcoin? Holland Gold legt uit #4

YouTube video


In de vierde aflevering van “Holland Gold legt uit” bespreken Joris Beemsterboer, Sven Kuijpers en Axel van den Bogaard het FTX-schandaal van vorige week en de algehele malaise op de cryptomarkt die hieruit voortvloeide. Wat zijn de gevolgen? Hoe ziet de toekomst van bitcoin er uit?
Ook bespreken zij het effect op andere bedrijven zoals BlockFi, Tether en Genesis en beantwoorden zij de vraag of het reguleren van de cryptomarkt nu echt noodzakelijk is.
Als laatste bespreken zij de komst van Central Bank Digital Currencies en welke mogelijke gevolgen dit heeft op de inwisselbaarheid van bitcoin.

Overweegt u om goud en zilver aan te kopen?
Dat kan via de volgende website: https://bit.ly/3xxy4sY

Heeft u interesse in crypto?
Bekijk dan de website van onze partner BLOX: http://bit.ly/3tBrCj9

Twitter:
@Hollandgold: https://twitter.com/hollandgold
@jorisbeemsterb: https://twitter.com/JorisBeemsterb1
@SvenKuijpers: https://twitter.com/SvenKuijpers

✅Abonneer en klik op de bel om op de hoogte te blijven van onze laatste video’s: https://bit.ly/3pBzDDl
🚨Wilt u aanwezig zijn bij ons evenement (Monetary Horizons XL) op 20 januari 2023? Koop dan hier uw kaarten: https://www.hollandgold.nl/evenement2023/
❗LET OP! Wij zullen u nooit vragen om ons te bellen of te whatsappen. U kunt ons altijd zelf bereiken via de contactgegevens onderaan de website: https://www.hollandgold.nl

00:00 Introductie
03:46 Wat is er gebeurt met FTX?
17:37 Gecentraliseerd vs gedecentraliseerd
19:09 Wat zijn de gevolgen voor bitcoin?
31:54 Bitcoin: speculatie middel of veilige haven?
36:49 Is regulering de oplossing?
40:57 Zijn CBDC’s een gevaar voor bitcoin?
48:17 Hoe ziet de toekomst van bitcoin er uit?
52:37 Outro

Let op: Holland Gold vindt het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Wij willen u er graag op attenderen dat de uitspraken die worden gedaan door de geïnterviewde niet persé betekenen dat Holland Gold hier achter staat. Alle uitspraken zijn gedaan op persoonlijke titel door de geïnterviewde en dragen zo bij aan een breed, kleurrijk en voor de kijker interessant beeld van de onderwerpen. Zo willen en kunnen wij u een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de economische marktontwikkelingen. Al onze video’s zijn er enkel op gericht u te informeren. De informatie en data die we presenteren kunnen verouderd zijn bij het bekijken van onze video’s. Onze video’s zijn geen financieel advies. U alleen kunt bepalen hoe het beste uw vermogen kunt beleggen. U draagt zelf de risico’s van uw keuzes.

Bekijk onze website: https://www.hollandgold.nl

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

10 Comments

 1. 👉Bedankt voor het kijken naar de video. Wij horen graag wat u van de video vond en welke gasten wij nog meer moeten uitnodigen.
  ✅Abonneer en klik op de bel om op de hoogte te blijven van onze laatste video's: https://bit.ly/3pBzDDl
  🚨Wilt u aanwezig zijn bij ons evenement (Monetary Horizons XL) op 20 januari 2023? Koop dan hier uw kaarten: https://www.hollandgold.nl/evenement2023/
  ❗LET OP! Wij zullen u nooit vragen om ons te bellen of te whatsappen. U kunt ons altijd zelf bereiken via de contactgegevens onderaan de website: https://www.hollandgold.nl

 2. Vind de procedure moeilijk om de cryptos van de exchange naar je hardwallet te sturen, Met sommige computers is het erg gecompliceerd vooral wanneer je niet bent opgegroeid met een computer.

 3. Goed gesprek. Dank.
  De volatiliteit van bitcoin biedt ook kansen voor de kleine man, zoals ik.
  Jammer dat het Lightning netwerk onbesproken bleef, waar steeds meer gebruik van wordt gemaakt.

 4. Mark moss heeft goede onderbouwing over ftx is Engels talig met artikelen alles bij. Valt de bek letterlijk van open. Goed voor mensen die zich bezighouden met crypto, fraude en maffia praktijken oogjes open mensen.

 5. Geinig, blox verkoopt juist enkel paper bitcoin… Het is een soort gokkast. Net zoals FTX. Zet deze man maar eens naast Boris. Lijkt me lachen.

 6. Olifant in de kamer is de te grote altcoin-invloed in combinatie met winstzucht. (Bitcoinverkrachting)

 7. Kijk even op de uitzending v Blue Tiger. Gesprek met Arno Wellens over de CBDC. Dit moet of zou iedere burger moeten weten…

Back to top button