Celsius - CEL Token

Inflatie stijgt naar 11,6% | Problemen Voyager en Celsius | BTC nieuws vandaag | #694

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

YouTube video


Vandaag gaan we het hebben over de inflatiecijfers. Daarnaast gaan we een blik werpen op de problemen van Voyager en Celsius. Dit en meer zie je deze vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

00:00 Intro
01:00 Problemen Voyager en Celsius stapelen zich op
04:37 CME heeft beste kwartaal ooit achter de rug
07:13 Stablecoin Nirvana Finance valt om na hack
09:55 Handelsvolume euro in crypto neemt hard af
11:45 Inflatie NL stijgt onverwacht hard
14:14 Koerrrsen koerrrsen!
18:03 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu
✅ Hardware wallets: https://shop.btcdirect.eu/nl-nl
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

source

Related Articles

9 Comments

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met cryptocurrency-investeringen en goede winsten te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  3. Goede dag allemaal < Geweldig bericht 🙌🏻 Het is een eerlijke, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, het is echt geweldige inhoud. Het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, terwijl ik dit al weken vanuit het perspectief van een handelaar bekijk, we hebben echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers te leren investeren en werken om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet bekend is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid heeft de meeste handelaren afgeschrikt en dwingt beleggers om verder te gaan. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om te gaan zitten en misschien verliezen te lijden, dat is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en het doel te bereiken, om winst. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 1,2 BTC en verzamelde meer dan 2,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer BRYCEN STANLEY. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via What'sapp +1 (270”) 693……4096><< en Telegram [ @ Brycensignals}☑. De signalen zijn zeer nauwkeurig en leveren altijd een groot positief rendement op uw investering op.

  4. Bedankt voor de content en helemaal omdat het reclame vrij is! Hele fijne vakantie toegewenst.

Back to top button