KuCoin

Kucoin Klever Quiz Answers Learn & Earn $6 Worth KLV Tokens | free crypto box code – BINANCEPAY

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

YouTube video


#kucoinquiz #kucoinquizanswer #freecoin

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

Klever Learn & Earn! Do Not Miss a 1,200,000 KLV Prize Pool!

Kucoin Klever Quiz Answers Learn & Earn $6 Worth KLV Tokens | Do Not Miss a 1,200,000 KLV Prize

binance crypto box code – SO44YK16 , Use code BINANCEPAY

Sing up link for kucoin app.

https://www.kucoin.com/r/rf/rP9P56N

Sign up refer code :- rP9P56N

Kucoin quiz link-
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1Vd4cR9k9lVDGAwZjbRyVlB50JbK9xVnkWU9wz89UUA6FNw/viewform

Gleam link :-

https://gleam.io/KPzRB/klever-learn-earn-do-not-miss-a-1200000-klv-prize-pool

teligram link.

https://t.me/wodlanswer

answer… check it

Q1) What is the name of Klever’s Hardware Wallet?
Answer: KleverSafe
Q2) How many blockchains does Klever Wallet app support?
Answer: +20 blockchains
Q3) What is the name of our Klever Blockchain?
Answer: KleverChain
Q4) What is the latest iteration of our Klever Wallet?
Answer: Klever 5
Q5) Over the next 12 months, how many new products will Klever deliver?
Answer: 8

Q6) How many employees did Klever have when it started in 2017?
Answer: 6
Q7) What is Dio Ianakiara role at Klever?
Answer: CEO
Q8) How many people is Klever aiming to help having access to fair financial services for the first time in their lives?
Answer: Billions
Q9) What is Klever’s Twitter handle?
Answer: Klever_io (Option 3)
Q10) What is the URL to the Klever NFT decentralized marketplace?
Answer: klevernft.com

Please deposite some amount for reward.

The first 2,000 users who finish the following tasks will get 600 KLV each:

Read this article and finish the quiz;

Finish the Gleam tasks;

Trade at least 1,000 KLV on KuCoin.

source

Related Articles

7 Comments

Back to top button