Optimism - OP

Miljoenen schade door ‘spoofing’: ‘Daar ben ik dus op ingegaan met m’n domme kop’

YouTube video


Afgelopen donderdag kwam het CBS met cijfers over schade geleden door criminaliteit. Wat daarbij opvalt is het zogenaamde ‘spoofing’, waarbij ruim 261 miljoen euro is buitgemaakt onder zo’n 97000 slachtoffers.
Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport: https://www.youtube.com/channel/UCURS–yDvgiK_i7aOFraASw

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF #SCHADE

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

19 Comments

 1. Stel je eens voor dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen. Wel erg makkelijk om alles maar bij de banken neer te leggen. Inmiddels is er genoeg gewaarschuwd voor deze onzin zou ik zeggen.

 2. Breng in beeld waar de oudere wonen per gemeente. Ga met gemeente politie enz langs de deuren bij die mensen om te vertellen hoe en wat en geef ze een brief😉 dat zal al vele slachtoffers schelen

 3. Bij de Ing krijg je het geld niet terug en ook niet bij de Amro Abn maar wel bij de Rabobank. Ik denk dat ze een zesde zintuig hebben waar ze terecht kunnen en die boven de vijftig jaar is en die te goed van vertrouwen is. Het duurt nu langer voordat zo"n bedrag is overgemaakt. Het gaat soms om zeer hoge bedragen die mensen hebben gespaard voor hun pensioen. Het is scam en sham. Een schijnvertoning. Het is een soort toneelstukje dat op een geloofwaardige overtuigende manier is opgevoerd zonder blikken en blozen. Begripvol vertrouwelijk en net. . . . .

 4. Oud geleerd, jong gedaan! Klote die lui, ga toch zelf werken!😡 Gelukkig dat die meneer ze geld heb terug gehad…

 5. Er zijn ook gefotoshopte foto:s van mediums en die bestaan niet eens en alles wat zij zeggen is geautomatiseerd en willen op je gemoed inwerken en kwetsbaarheden.

 6. Spoof in het Engels betekent in het Nederlands parodie en spoofing parodieren, paskwil. Ze voeren een levensecht toneelstukje uit als valse bankmedewerker maar die bellen je in het echt nooit op. Ik zou het nummer van de bank of postgiro maar blokkeren zodat je in een reflex niet opneemt en je binnen een gesprek laat zuigen. Ze trekken je mee in hun realiteit. Je moet heel erg alert zijn.

 7. Nog steeds trappen mensen erin.
  Als je zo’n melding krijgt, raak dan niet in paniek maar bel je bank op om het te verifiëren op nog beter: ga er even heen.
  Ik vertrouw die hele digitale troep niet,ik koop nooit iets via internet en internet bankieren doe ik ook niet.
  Ik ben een erg wantrouwig mannetje en dat heeft me al voor veel onheil behoedt.

Back to top button