Optimism - OP

Ondernemers boos op kabinet: 'Rekening komt wéér bij ondernemers terecht' | De Ochtendspits

YouTube video


Dit is een fragment uit De Ochtendspits met presentatoren Meindert Schut en Iwan Verrips. Te gast zijn Uri Rosenthal, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland. Ze praten over de maatregelen die het kabinet bekend gemaakt worden op Prinsjesdag.

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZML5nvq2A/
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

40 Comments

 1. Het cabinet Rutte werkt alleen voor de monopolie bedrijven aan de NYSE/AEX beursen, zoals Pfizer,Moderna,BioNtech,Johnson&Johnson gen-therapeuten, die de huidige stijging in NL mortaliteit veroorzaakt hebben.
  Volgens het WEF kartel kan de MKB weg. Alleen maar SHELL, RABObank en ZIGGO. Dat is genoeg.

 2. Uri Rosenthal, niet de minste, geeft hier het Kabinet, zeer terecht , flink van katoen. Chapeau !
  Rekening komt bij de kleinere ondernemers terecht. Weer niet bij de multinationals….

 3. Dit heeft geen enkel effect omdat de rekening bij de gemeenschap in meervoud word neergelegd ,beter was geweest de gas import uit Rusland word hersteld,zodat de prijs voor iedereen betaal baar is,energie verlaging lijd automatische tot prijs verlaging van goederen en voedsel,dus die miljarden moet voor de gehele gemeenschap tot normaliteit worden gebracht.economische vluchtelingen moeten het land worden uitgezet,met of zonder medewerking.crimineel overschrijdend gedrag moet harder worden aangepakt,door opgestelde regels die voor iedereen gelden geen klasse justitie,een straf is pas een straf als men op zijn minst moet ondergaan pijn en verdriet die men een ander heeft aangedaan.en gedenk straffen die hier worden gegeven duren nooit langer dan tot het einde van je leven,maar na dit leven daar kent men geen tijd en kunnen straffen voortduren tot in eeuwigheid.CHRIST.

 4. Vroeger stemde je VVD als je ondernemer was, tegenwoordig is de VVD er niet meer voor het MKB!
  Glas helder!

 5. Ze doen hun best …ja om alles naar de donder te helpen eerst alles slopen ..en dan bild back better naar de pijpen van de elite …

 6. Maximaal 50.000 euro brutto voor alle ovrrheidsfuncties ,wegens redenen variërend van algehele wanprestatie,noet willen werken,landverraad etc….dsr bespaart pas…

 7. De troon rede is Bull shit.. en wat de koning allemaal zegt.. wat doet de koning in davos.. vraag je dit maar eens af.. hij zit ook in het WEF spel..

 8. Jullie hebben toch meegedaan met deze roverheid. Want als iedereen niet meedeed, was er niks aan de hand. En was er geen QR code, geen discriminatie. De steunpakket was jullie met opgeheven hand bij de regering gestaan. In de eerste ronde al hebben jullie niet geweerd met hun illegale wetten.

 9. Hoe dwaas kun je zijn! Putin heeft zich al jaren op die sancties kunnen voorbereiden. De Russische centrale bank was al jaren goud voorraden aan het aanleggen. Europa gaat er aan kapot en Amerika is de lachende derde: die verdienen goudgeld aan de wapenhandel en straks ook nog aan het peperdure fracking gas. Nederland en Europa worden geregeerd door dwazen.

 10. De bedrijven verdienen ook meer en hebben gigantische investeringen kunnen doen met de lage rente. Investeren in groene energie was misschien beter dan in risicovolle projecten. En door het personeelstekort moeten de rotte aardappelen uit de markt.

 11. De beruchte Joodse sektelid Jaques Attali zei het volgende in 1981:

  "Wij zullen iets vinden of het veroorzaken, een pandemie die een bepaald deel van het volk treft, een echte economische crisis of niet, een virus dat alleen de dikken en de ouderen zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken zullen het niet overleven, en bange en domme mensen zullen het geloven er erom vragen om behandeld te mogen worden. Wij moeten ervoor zorgen dat wij de geplande behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn. De groep idioten zullen dus voor hun eigen ondergang zorgen, ze zullen uit vrije wil het slachthuis binnenstappen".

 12. bewijs is er ook al dat 7 miljard dit jaar merendeel naar mensen gingen die goed in het geld zitten niet naar de mensen op de bodem en als je 4 keer modaal verdient en je red het nu niet leef je echt zwaar boven je standaard

 13. En ik ben het er niet mee eens dat jullie lopen te zeuren over investeren terwijl je werknemer(s) amper rond kunnen komen met dat lullige salarisje wat je hun voorschotelt, dan maar even geen investeringen doen en dan maar zorgen voor de mensen die voor je werken, want zonder werknemers kan je geen bedrijf runnen laat dat vooral eventjes heel duidelijk zijn.!!!.

 14. wat een idioten weer ja normal gezin 2kids 2 ouders krijgen 4000 eu hoe voor wat krijgen kinderen 1000 eu dan welke reden
  geen rekeningen of wat dan ook wel realistish blijven niet ieder persoon krijgt zelfde bedrag ja 17 miljard over 17 miljoen mense zo werkt het niet echt gestoord

 15. belasting geld van ons gaat naar eu en de graaiers die in het kartel zitten,,,het is niet te snappe dat het volk dat allemaal pikt ,,weinig nut dit kartel voor de nederlanders..dit kartel zit er alleen voor de gold diggers uit andere landen,,,en wij maar betalen !!!!

 16. Nee Amerika maakt de dienst uit in Europa. 20 09 2022 alleen maar slaven van de Amerikaanse regering. De CIA kijk maar naar Trump hebben ook in hun macht. En dat weten we allemaal waar mee. Seksueel misbruik van jonge vrouwen.

 17. De machthebbers kunnen alleen maar hun spel spelen omdat wij, het volk, dat tolereren.
  Where's the Revolution! Songtekst Depeche Mode

  You've been kept down
  You've been pushed 'round
  You've been lied to
  You've been fed truths
  Who's making your decisions?
  You or your religion?
  Your government, your countries?
  You patriotic junkies
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  You've been pissed on
  For too long
  Your rights abused
  Your views refused
  They manipulate and threaten
  With terror as a weapon
  Scare you till you're stupefied
  Wear you down until you're on their side
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  The train is coming
  The train is coming
  The train is coming
  The train is coming
  So get on board
  Get on board
  Get on board
  Get on board
  The engine's humming
  The engine's humming
  The engine's humming
  The engine's humming
  So get on board
  Get on board
  Get on board
  Get on board
  The train is coming
  The train is coming
  The train is coming
  The train is coming
  So get on board
  Get on board
  Get on board
  Get on board
  The engine's humming
  The engine's humming
  The engine's humming
  The engine's humming
  So get on board
  Get on board
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down
  Where's the revolution?
  Come on, people
  You're letting me down

  https://youtu.be/P82nT79a8gA

 18. Het is logisch dat de ondernemers moeten betalen, er komt hier allerlei volk het land binnen zonder geld .. dat moet toch op tafel komen… Dus Nederlandse burgers moeten de zakken legen! 🤐🫤

 19. Ondernemers ontspringen al jaren de dans, de loonsverhogingen zijn al jaren zeer schamel te noemen. "Ja maar mijn marges zijn klein" zegt de baas dan, terwijl hij in zijn Tesla stapt naar zijn villa met binnenzwembad. De groeten!

 20. alleen de grote vissen mogen overblijven die loyaal zijn aan de roverheid en meewerken met de great reset, de rest mag lekker falliet. FVD en de 'wappies' hebben jullie afgelopen jaren al gewaarschuwd.

 21. Gratis geld bestaat niet. Binnen 2 jaar gaan we over op digitaal geld dat is het gevolg van de massale schulden opbouw. Het is niet zo wonderlijk als dat gewoon een plan zou zijn.

 22. Nederlanders niet zeuren maar wees tros op hun eigen overheid systeem en Nederlandse samenleving is niet een Afrika of Serbia of Zuid-Amerika

 23. Hoe kan het toch dat iedereen dit niet zag aankomen.. oh wacht dat heeft men wel.. en zelfs voor gewaarschuwd. Helaas word deze partij uitgesloten voor het spreken van de waarheid. Nu zitten we met de gebakken peren. Ik hoop dat mensen even kijken wie vaker gelijk had dan een verkeerde inschatting zullen maar zeggen. Bovendien, de ondernemer zal de rekening gewoon doorschuiven naar de consument, en ja dat zijn wij.. hoe dom zijn we eigenlijk niet… en maar stemmen op die vvd/d66 en CDA en CU… ook ten zeerste afraden om op groen links te stemmen.. want dan veranderd er niets!

 24. Het is inderdaad het rondpompen van geld. Een stoelendans…. en we weten allemaal hoe dat spelletje eindigt. In dit geval passen bepaalde partijen (spelers) het spelletje zo aan, dat zij zelf op de laatst overgebleven stoel eindigen.

Back to top button