NuCypher - NU

Pericolul nu a trecut turbulentele pieței crypto continua! Puneți-va monedele la adăpost !

YouTube video


Atenție turbulentele pieței crypto vor continua !!!

Cel mai util, simplu de inteles si eficient curs de tranzacționare crypto din Romania.
Cursul de tranzactionare crypto cu tutorial Tradingview si zeci de strategii poate fi achizitionat pe :
https://www.mihaidaniel.ro/

Despre curs:
Este foarte usor de inteles de catre incepatori, vorbesc foarte simplu și explicit.
Platforma de analiza tehnica Tradingview explicata pas cu pas ( aproape 60 de minute ).
Strategii de tranzactionare si analiza tehnica pentru cei ce vor sa tranzactioneze, foarte des, medium și perioade lungi de timp.
Strategiile acoperă toate intervalele de timp pentru 1 minut, 5 minute, 15 minute, 1 ora, 4 ore, 1 zi, 1 saptamana si 1 luna. Fiecare cursant va trebui sa se decidă în ce fel dorește sa tranzacționeze.

Daca nu ai cont pe Binance, poti folosi link-ul meu:
https://accounts.binance.com/en/register?ref=80736937

Canalul meu de Tiktok: https://www.tiktok.com/@mihaidanielmarius

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

27 Comments

 1. Domnule Daniel imi doresc sa stam de vorba la o cina. Multumesc mult pentru consilierile FTX cu anticip.

 2. Bună, ai putea răspunde la o întrebare:ce s-ar întâmpla dacă Bitcoin nu ar m-ai fi minat de mâine?

 3. Gata, Daniele! S-a terminat cu șmecheria. Adevărul este că pe termen scurt (cu excepție la scalping) și mediu, NU e de investit în crypto. Se anunță vremuri tulburi.
  Pe termen lung, da. Mai e mult până acolo. Suntem la începutul turbulențelor.

 4. Eu cred ca ftx a fost un exchange guvernamental și o măgărie guvernametala pentru a încetinii procesul de dezvoltare al cryptomonedelor !!!!!!!!! Mulțumim Mihai!

 5. Binance va rezista ? Am văzut un twit cu cât au cei de la binance și e in top fata de toti

 6. Ce nu te omoara te face mai puternic! Asa o sa fie si cu piata cripto…o sa revina si mai puternic in 2025

 7. Salutare.Maiar Exchange este sigur sau este la fel de periculos ca și alt exchange?Sincer sa fiu, daca pica Binance, se duce toată piața crypto, deci nu vad de ce ar pica un exchange așa de mare care produce sume imense de bani din tranzacții.Si 2, daca cumpăr monedele cu usdt și pica USDT Thether, când vând monedele, le pot vinde in orice alta moneda stabila sau efectiv sunt afectat ?

 8. Salut Daniel, am retras si eu tot ce am avut pe Binance iar acum portofoliul meu il tin pe Ledger. + egld il am pe maiar la staking. Din pacate am dat-o de gard cu Vet. Am retras vechain de pe binance prin BSC dar nu am fost atent ca pe ledger binance smart chain BEP20 nu suporta VET, asa ca am ramas fara 35k vet. Ma gandesc ca imi pot lua gandul de la ei? 😅

 9. Salut Mihai, referitor la partea de stock ar fi interesant sa faci un videoclip pentru aplicațiile unde se poate face trading cu levier pe ele

 10. Neata si pofta buna la cefea la toti. Daniele apropo de postarea de pe Twitter cu Binance si fondul redresare pe care il vor creea ei, eu nu cred o iota ca ei nu vor fi partasi la unele smecheri din industria crypto care se vor produce in viitorul apropiat. Sa lasam timpul sa vb si iti mai scriu eu din cand in cand. Bafta la toti si DYOR.

 11. Bună dimineața eu am aproape 50 de ani si 5 copiii eu te urmăresc de foarte mult timp și sa ști ca nu am văzut pe prea mulți influenț pe Youtube care sa fie atit de exact și precis în cea ce spune putini sint de la care pot sa învăț și sa înțeleg finca mie puțin mi mai greu eu nu prea am avut privilegiu care o au copiii mei eu trăiesc în UK și crede-mă leam oferit tot copiii lor mei de la calculatoare tablete telefoane și alte ghegeturi de ultima generație dar e greu la niște pusti de 14 ani care au 2 din baieti mei pe ei ii interesează mai mult jocurile pe calculator am sa achiziționez pentru ei cursul de trending eu doresc ca copiii mei sa aibă cunoștințe despre economie și AT sa nu trebuiască sa se chinuie în vita eu am sa învăț în conținu și am sa te urmăresc cite zile oi mai avea, eu și asa primul lucru cel fac dimineața îmi biau cafeaua și ma uit pe Youtube ce ai mai postat sa pe twitter, iti doresc sanatate înainte de toate caci bani ii facem noi și subces încontinuare la postări la cea ce faci caci faci foarte bine păcat ca nu ai și tu milioane de urmaritori care habar nau nici sa citească calumea un indicator copiază pe alti și induc în eroare pe ei ce ii urmăresc eu urmăresc foarte putini oameni dar urmăresc calitate nu imbecilitate.

Back to top button