Celsius Network - CEL

România, țara din UE cu cel mai mare exod de muncitori

YouTube video


➥ De la aderarea la UE din 2007, România a pierdut peste 11% din forța de muncă.
➥ Din lipsa muncitorilor necalificați, companiile aduc muncitori din Bangladesh și Nepal.
➥ Țara noastră va primi câteva zeci de miliarde de euro în următorii ani, bani cu care să ne dezvoltăm atât tehnologic, cât și la nivel de infrastructură.
————————————————————————————————————————–
➥ Ne găseşti pe www.alephnews.ro

➥ Citește articolul integral: http://bit.ly/3EqMJtD

➥ Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target. Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.

➥ Abonează-te la canalul Aleph News aici https://bit.ly/2YRgJuw

➥ Ne găsești și aici:

Instagram https://www.instagram.com/alephnews/
Facebook https://www.facebook.com/alephnews

#alephnews #romania #ue #exod #muncitori

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

14 Comments

  1. Dați minim 1000€ net NET ciucă da?, altfel gușatul care explică va avea gușa și mai mare, în rest globaliștii și jegurile de patroni vor trona

  2. E o greseala mare sa sari peste tarile vecine si sa angajezi oameni de la mii si mii de km distanta. Inca si musulmani printre care sunt extrimisti mai tot timpul.

  3. Dați salariu minimum 1000 de euro .Altfel exodul va tot mai mare dacă doriți binele cetățenilor care va votat

  4. ROMÂNIA COLONIE STRĂINĂ JEFUITĂ DE MAFIA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ ULTIMII 32 DE ANI … ÎN ROMÂNIA PE SALAR DE 2500 ..3000 DE LEI .. CU 80 DE LEI PE ZI = 18 euro CUM DAU PATRONII ESTE O BATJOCORĂ LA ADRESA POPORULUI ROMÂN CANIBALIZAT LA SÂNGE ULTIMII 32 DE ANI .. UN ACT DE TERORISM ( Wikipedia ) la ADRESA POPORULUI ROMÂN CANIBALIZAT NON STOP DE MAFIA JAFULUI ȘI A BANDITISMULUI .. MULȚI ROMÂNI LUCREAZĂ CU PESTE 200.. 250 EURO PE ZI IN AFARĂ ..CHIAR ȘI PE ȘANTIERE .. TOTUL CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ EVIȚI CONAȚIONALII ROMÂNI = TRAFICANȚII …CARE FURĂ SALARIILE MUNCITORULUI ROMÂN DIN AFARĂ..

Back to top button