SHIBA INU - Shib Token

Shiba INU – Tutorial Cara Deposit & Beli Token $SHIB di HotBit

Follow Twitter
Join Telegram Trading Signals Channel
Follow YouTube Channel


Polkastarter Airdrop
flamechain Airdrop


Rate this post



Ada yang tanya saya kat mana boleh beli aset #ShibaINU $SHIB ni



Polkastarter Airdrop
flamechain Airdrop

Follow Twitter
Join Telegram Trading Signals Channel
Follow YouTube Channel

Anda boleh beli kat CEX HotBit, boleh klik li k di bawah ni untuk buka akaun :

Bg saya aset ni pada masa ini adalah aset Hype, kalo nak beli, pasti guna duit yang anda sanggup rugi sahaja.

*Not Financial Advice
DYOR

Tolong SUBSCRIBE, LIKE & SHARE kepada rakan-rakan lain ya, semoga kita dapat bantu mereka.

Dapatkan perkongsian ilmu dan info terkini Cryptocurrency dari saya di :

1. WEBSITE :

2. TELEGRAM :

3. PAGE :

#ShibaINU #HotBit #Roadto5000subscribes

source

Related Articles

Leave a Reply

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nur falah
nur falah
5 months ago

Mini

suryana azni
suryana azni
5 months ago

Nk tranfer usdt dari mana boss

Irfanshah Arahab
Irfanshah Arahab
5 months ago

Bro saya dh transfer dari binance, dekat binance success, tp dekat hotbit sangkut dekat history dia tulis "deposit close", apa maksudnya?

Akid Ahmad
Akid Ahmad
5 months ago

Knpa saya nk beli tak bolh ya

zhafran zolkipli
zhafran zolkipli
5 months ago

Slm tuan. Hotbit hanya avail utk android je ke?

siti fauzia abu hassan
siti fauzia abu hassan
5 months ago

Bro video dr binance ke hotbit

Yuna C3po
Yuna C3po
5 months ago

Boleh buat video cara transfer usdt dr Binance ke Hotbit.

Amirul Arsyad2017
Amirul Arsyad2017
5 months ago

Bos beli untuk hold ok ke bos coin shiba ni

Aizat Hamat
Aizat Hamat
5 months ago

Bang..mcm mana nk beli usdt tu..baru nk guna hotbit xfham mcm mana nk guna..

Muhammad Firdaus
Muhammad Firdaus
5 months ago

Tak berapa paham yg deposit tu … Kenapa kena copy

Ist Tube
Ist Tube
5 months ago

A great video. Buy and Hodl from Hotbit 🚀🚀🚀

Kecik Himbar
Kecik Himbar
5 months ago

Di binance takde ye

mohamad sufi
mohamad sufi
5 months ago

Stanby ke bulan🚀

arshad rashid
arshad rashid
5 months ago

Bro.. Sy dah follow nnt mntk buat video nak withdraw eh

AMIR ASRAF AHMAD
AMIR ASRAF AHMAD
5 months ago

Trf ke mana tu

Mohd Ikmah
Mohd Ikmah
5 months ago

Semoga meroket 🚀

mazlam abd manan
mazlam abd manan
5 months ago

Terbaikkkk

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x