Optimism - OP

Stoffer kritisch op digitale euro

YouTube video


Bekijk hier de bijdrage van SGP-Kamerlid Chris Stoffer aan het commissiedebat over de digitale euro. Het debat heeft plaatsgevonden op woensdag 23 november 2022.

#digitaleeuro #TweedeKamer

Waardeert u deze video? Doe dan een duimpje omhoog onder deze video, laat een reactie achter en abonneer op ons kanaal om niets te hoeven missen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe video’s? Druk dan op het belletje om een melding te krijgen als we een video plaatsen.

Wilt u meer van ons zien? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere (social media) pagina’s:
Instagram: https://www.instagram.com/sgpnieuws
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/SGPnieuws
Twitter: https://twitter.com/SGPnieuws
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sgpnieuws/
YouTube: https://www.youtube.com/sgpnieuws
Website: https://www.sgp.nl

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

37 Comments

 1. Als de digitale euro er komt verdwijnen de commerciële banken en houden wij alleen de Centrale bank over. Zeer slecht plan. En de privacy voor onszelf zijn wij allang kwijtgeraakt want ieder heeft zijn eigen bankpas en mobiele telefoon waarmee je 24/7 gevolgd word. Waarom een digitale euro? En geen cash geld meer?. Met vakantie in het buitenland bv Duitsland kun je niet eens in elke winkel pinnen(zelfde geld voor Frankrijk) maar moet je cash geld bij je hebben, anders kun je geen boodschappen doen terwijl dit de twee landen zijn die de meeste macht binnen de EU hebben en bepalen wat er moet gebeuren ( en zij zijn het ook geweest die met elkaar ons de Euro hebben opgelegd) Het Verenigd Koninkrijk heeft dat goed bekeken door eruit te stappen met de Brexit. Binnen de EU-leiders hebben ze zich door die Engelsen aardig op de teentjes getrapt gevoeld want nadat de Brexit was gebeurd, gedragen de EU-leiders zich aardig arrogant richting de VK door ze van alles op te leggen en dan zeggen ze, "maar jullie wilden toch uit de EU?".

 2. Niet aan beginnen de elite hebben dan de macht . Ze willen de burgers controleren . Wit wassen dat doen de banken. Die drukken geld bij zonder goud waarde, vandaar inflatie. Ga, dat controleren. Zelfs Prinses Maxima bemoeit zich hier mee, waarom? Mensen staan met hun vlaggen te zwaaien en toe te juigen, en Maxima duwt de burgers onder de bus. Juist omdat het grootkapitaal elite de macht willen hebben over zoveel landen en de bevolking . Dan wordt het hier net als in China, als burger stel je niets meer voor. communisme. Geen CBDC slaven tijd is voorbij.

 3. Opsauten met digitaal munt ik wil zelf me geld beheren en niet stomme computer cijfers zien.
  No way voor social krediet systeem stop nu de onderdrukking naar Burgers!
  Privacy onafhankelijkheid en vrijheid.
  Dus niks te maken met kaag of digitale munt onzin.
  Iederéén blijven contant betalen het is nou echt klaar eerst corona daarna klimaat daarna energie crisses en nu digitaal munt langzaam op weg naar controle staat no way dit ga ik echt niet accepteren om mij privacy onafhankelijkheid en vrijheid te laten afpakken door stelletje china communistische doorgedraaide Mensen haters.
  Want volgende plan is straks is internet stroom weg en staat iederéén op nul die pad of spel gaan we niet in trappen.
  Ik wil gewoon papier geld blijven kunnen betalen de grens is met pas pinnen zoals het nu is en dat is max digitaal en de grens.
  En geen stap verder.
  Want ik ga niks digitaal betalen lekker contant.

 4. Mensen beweren heel vaak dat ze kritisch zijn, maar tekenen daarna wel altijd bij het kruisje. We zullen straks zien of de Hr Stoffer ook enige ruggengraat heeft. De burgers willen hun contant geld niet kwijt !!

 5. Ach de coalitie wil het dus gaat het gebeuren. De bevolking betekent niets voor ze. Stemvee en pinautomaat meer niet

 6. Twee jaar geleden nog een complottheorie… CBDC + Digital ID = totalitaire controlestaat….

 7. Het is toch raar dat zelfs daar in dat gesprek niemand weet waarom die D€ er moet komen

 8. referendum afgeschaft
  weerstand word monddood gemaakt door wetten
  en nu de digitale euro
  dit kabinet is in dienst van brussel en voor de nederlandse burger
  eu is voor de handel maar ze bemoeien zich met alles

 9. Laatst was ik bij een niet nader te noemen Scandinavisch meubelbedrijf en het verbaasde mij te zien dat in dit filiaal althans alleen pin kassa's zijn! Contant geld is en moet afgedwongen altijd een geldig betaalmiddel blijven.

 10. De digitale euro moet niet alleen legislatief anoniem zijn, maar zeker ook technisch anoniem. Ofwel, ik hen meer nodig dan een plechtige belofte, ik wens dat wordt aangetoond dat de digitale euro niet door overheden misbruikt kan worden ten nadele van het volk.

 11. Digitaal paspoort, digitaal betalen, China in wording? Overal 5G en je kunnen traceren of je al dan niet geprikt bent of teveel kinderen op de wereld zet….voor afgodje willen spelen. We weten dat satan dit nodig heeft, want hij is niet alwetend en overal aanwezig (hij is een gevallen engel). Als dienaars van de enige echte God bieden wij weerstand aan dit komende regime van de antichrist.

 12. absolute goeie speerpunten erin van heer Stoffer! "Behoudt de scheidslijn, daar ligt de waarborg"!

 13. SGP tikt even de rem aan en meer niet. Uiteindelijk gaat de SGP gewoon mee met de VVD66CDU.

 14. CBDC is de antichrist. Bitcoin is de verlosser want het enige wat hiertegen opgewassen is. Er is niet voor niets een wallet genaamd Exodus. Gaan mensen het nou eindelijk eens begrijpen?

 15. Ik heb dit onderwerp als zo lang gevolgd op het YouTube kanaal van het WAF met een e.
  Goed dat dit nu, jaren later, de Nederlandse politiek bereikt.
  Toch heb ik het gevoel dat ik naar een film kijk die over de helft is, en de politici de film net starten. Dit terwijl er aldaar open en bloot ideeën worden geopperd zoals digitale voedselbonnen en blokkeren van rekeningen bij ongehoorzaamheid zoals protesteren.

 16. Er zijn groepen die dit niet leuk gaan vinden! Kom niet aan op hun manier verdiende geld! Kaag moet goed nadenken waar zij mee bezig is!

 17. Is onmenselijk onwenselijk absurd voor woorden ! Ze moeten naar de mensen luisteren want nu gaat het hier vreselijk fout !!

 18. Het is europees al in kannen in kruiken. We hebben onze souvereiniteit al weg gegeven. En nu snapt de gemiddelde burger wat dat inhoud namelijk als land Zelf over dingen kunnen beslissen. Dat is weg.

 19. Ik heb liever een drugsdealer als buurman, dan een communist aan het roer van mijn land.

 20. Whawhawha blabla en straks allemaal voor stemmen Whawhawha

 21. Ik hou er niet van en hou liever contant geld.
  Wie heeft de banken opdracht gegeven om mij te laten zien waar ik mijn geld aan uit geef.
  Brandstof boodschappen restaurant enz.
  Ik heb er nooit om gevraagd en ik vind dit bijhouden door de bank ook in breuk op mijn
  Leven. (privacy)noemen ze dat vaak in Den Haag (als het hun goed uitkomt trouwens )
  We zullen zien wat er van komt.

 22. Net als alle corona maatregelen waar lang over gesproken is en die we niet wilde maar er toch allemaal kwamen. Met de digitale euro gaat het straks net zo. Discussie voor de bühne en ondertussen op de achtergrond wordt alles voorbereid.

 23. Wordt het geen tijd dat deze regering opstapt wij willen deze regering niet nooit gewild !!
  Wordt het geen tijd dat de SGP in de regering komt met deze kwaliteiten die ze hebben!! Wij steunen de SGP!!!!

 24. Maar de corona steun maatregelen kennen eisen van de EU, innoveren of gern financiele steun vanuit de EU. was al bekend bij de corona uitbraak. Is gern digitale euro alleen, is tevens paspoort en QR code.

Back to top button