Storj Crypto

STORJ – Proiect Crypto de Stocare In Cloud prin care poti face bani in Bear Market

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

YouTube video


Un proiect popular in Romania, Storj reprezinta o platforma descentralizata de stocare in Cloud, care este deja utilizata de zeci de companii importante de pe glob.
Dar merita sa investesti in criptomoneda Storj si poate acest proiect crypto sa treaca peste acest Bear Market, avand in vedere ca are o utilitate foarte mare in spatiul blockchain si inoveaza industria de stocare in cloud.
In urmatoarele minute vom vedea tot ce trebuie sa stiti despre Storj, tokenul acestui proiect, dar si proiectele concurente precum Filecoin, Arweave sau Siacoin care se lupta pentru domeniul de stocare descentralizat.
——————————
LINK DE INSCRIERE PE BINANCE : https://bit.ly/3nwj3mF
——————————
Nu uitati sa nu luati acest video ca un sfat investitional. Daca va place orice proiect prezentat pe canal, faceti propriul research inainte de a investi in acesta. Pentru alte video-uri despre #criptomonede si #investitii din piata #crypto , nu uitati sa va abonati la canal.

source

Follow Twitter
Follow YouTube Channel
Find Premint NFT Lists

Join Daily Airdrop

Related Articles

3 Comments

  1. Aloha Tsunami ! Te rog când ai timp sã faci un vidioclip cu acest mega super proiect , * Injective Protocol ( INJ ) acestã
    cryptomonedã este de un mare vittor . îți mulțumesc frumos Aloha !

Back to top button