Uniswap - UNI

Wat is Uniswap? Koop UNI bij BLOX | Cryptocurrency nieuws | BTC Direct

YouTube video


BLOX blijft maar groeien! Vandaag vertelt Axel over onze nieuwste cryptocurrency UNI. Deze munt is ontzettend populair in Nederland en laat mooie groeicijfers zien. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu
✅ Hardware wallets: https://shop.btcdirect.eu
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

source

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanIndonesianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishTurkish

Related Articles

6 Comments

  1. Wat ik vreemd vind is dat er niet over Bitvavo gesproken wordt. Afgelopen week hebben die 5 nieuwe munten erbij op het platform.
    Ohja.. Uniswap was daar al een tijdje beschikbaar

  2. Vanwaar deze omslag van het verstrekken van de boodschap mijn waarde heer Alex? Mijn ervaring was het met plezier bekijken van uw informatie. Deze wordt deels verdampt met hetgeen nu is geüpload.

  3. Uniswap is een mooie dex, maar met die extreemhoge gasfees op het erc20 netwerk is de lol er wel af.

  4. Prima dat er meer altcoins bijkomen. Hoe meer hoe beter, maar het zou wat mij betreft een flinke plus voor Blox zijn als ze staking gaan aanbieden. Veel andere exchanges hebben dit standaard erin zitten.

  5. Ik ben altijd heel blij als je informatieve videos upload maar deze (sluik) reclame (als het nog sluik te noemen is) vind ik erg teleurstellend. Hier gaat direct de betrouwbaarheid van de feiten op dit kanaal en stuk mee naar beneden want ben je niet betaald om sommige dingen te zeggen? 🤔 erg jammer dit

Back to top button